Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Guencel Kadro Ve Transfer Soeylentileri

Türkiye A Milli Takımının EURO 2024 Kadrosu ve Piyasa Değerleri

Güncel Kadro ve Transfer Söylentileri

Türkiye A Milli Takımı, yaklaşan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, turnuva için güncel kadrosunu belirledi ve bu kadro bazı sürprizler içeriyor.

Kaleciler

Güncel kadroda üç kaleci yer alıyor: Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Altay Bayındır (Fenerbahçe) ve Mert Günok (Beşiktaş).

Defans

Defans hattında Çağlar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Atalanta) ve Ozan Kabak (Schalke 04) gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra, genç yetenekler Arda Güler (Feyenoord) ve Attila Szalai (Fenerbahçe) de kadroya dahil edildi.

Orta Saha

Orta sahada Hakan Çalhanoğlu (Inter), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor) ve Yunus Akgün (Galatasaray) gibi yaratıcı oyuncular ön plana çıkıyor. Savunma yönü kuvvetli isimler ise Ozan Tufan (Fenerbahçe) ve Dorukhan Toköz (Beşiktaş) olarak kadroda yer alıyor.

Forvet

Hücum hattında Cenk Tosun (Beşiktaş), Burak Yılmaz (Lille) ve Halil Dervişoğlu (Hull City) gibi tecrübeli isimler yer alsa da, genç forvet Enes Ünal (Getafe) de kadroda kendine yer buldu.

Piyasa Değerleri

Güncel kadronun piyasa değeri, Transfermarkt verilerine göre yaklaşık 150 milyon Euro olarak belirlendi. Çağlar Söyüncü (25 milyon Euro) ve Hakan Çalhanoğlu (20 milyon Euro), kadronun en değerli oyuncuları olarak dikkat çekiyor.

Transfer Söylentileri

A Milli Takım kadrosunda yer alan bazı oyuncular için transfer söylentileri de mevcut. Çağlar Söyüncü'nün Premier Lig devi Manchester United'ın radarında olduğu, Yunus Akgün'ün ise Napoli ile görüşme halinde olduğu iddia ediliyor.


Comments